Voor onze nieuwste collectie sloegen we de handen in elkaar met Stratier, het creatieve bureau van DIETER COPPENS en TOM SUYKENS. Samen hebben we een gemeenschappelijk doel: zoveel mogelijk items verkopen, zodat we een bos kunnen aanplanten.

Collectie Stratier - Mr. Manchette

De NIEUWE COLLECTIE bestaat uit hemden voor mannen, vrouwen en kinderen én enkele hemdjurken voor groot en klein. 

Wil je weten vanaf wanneer ze te koop zijn, en in welke winkels je kan vinden? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg ons op social media (Facebook of Instagram). 

Qua kleurgebruik werd bewust gekozen voor klassiekers: donkerblauw, donkergroen en bordeaux. Tinten die tijdloos zijn en passen binnen onze ‘slow fashion’-filosofie. Maar er is ook oog voor detail: elk hemd is afgewerkt met speelse borduursels als een boomstronk, hagedis, vogel of deel van een hertengewei. 
Stratier-Mr.Manchette-overzicht familie Stratier-Mr.Manchette - borduursel Stratier-Mr.Manchette-DieterenKamiel Stratier-Mr.Manchette Stratier-Mr.Manchette_dames Stratier-Mr.Manchette_meisje Stratier-Mr.Manchette_Dieter bordeaux
 

Het resultaat van deze samenwerking is nog steeds te koop via de websites van Mr. Manchette en Stratier. Per verkocht item uit de collectie wordt bovendien een boom geplant. Het doel is een volledig bos aanplanten. BESTEL NU JOUW EXEMPLAAR.

 

Zie hier hoe het Coppensbos tot leven komt:  https://www.instagram.com/p/CZRibWMAU2Y/ 

Winkelmandje cart 0
Bedankt voor uw inschrijving