Retourafspraken

Alle producten die volledig zijn en in ongebruikte en onbeschadigde toestand verkeren kunnen zonder opgave van redenen binnen 30 kalenderdagen na ontvangst terug gestuurd worden. Omwille van onze voetafdruk wensen wij dit toch zoveel mogelijk te vermijden. Wij raden u dan ook aan om de maattabel te raadplegen om de juiste maat te kunnen bepalen. 

Het is uitsluitend toegestaan de producten te passen zoals dit bij het passen van kleding in een winkel gebruikelijk is. Producten die niet voldoen aan het voorgaande blijven eigendom van de Klant. Wij sturen deze producten naar u terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.

U kunt de producten ruilen, een tegoedbon voor de waarde ervan bekomen of de prijs van de teruggebrachte producten laten terugbetalen, uitgezonderd de door u betaalde verzendkosten. Actie-artikelen kunnen enkel geruild worden.

Bij een foutieve bestelling is de klant zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Bij een verkeerde levering, nemen wij vanzelfsprekend de verzendkosten voor onze rekening.

Indien u een gezamenlijk aanbod van producten voor een verminderde prijs heeft gekocht en deze bestelling gedeeltelijk wenst terug te sturen, dan betalen wij aan u het verschil tussen het door u betaalde bedrag voor het gehele gezamenlijk aanbod en de som van de onverminderde prijs van de producten die deel uitmaken van het gezamenlijk aanbod die u niet terugstuurt.

De terugname zoals hiervoor beschreven geldt niet voor producten die geïndividualiseerd of volgens uw klantspecificaties werden geproduceerd.

Winkelmandje cart 0
Bedankt voor uw inschrijving