Hans is een nauw aansluitend hemd met langere rug en mouwen. De schouderlijn op de rug loopt bijna naadloos door tot aan de manchetten. Een subtiel, maar speels accent. Dankzij de ronde onderkant draag je Hans zowel op het werk als tijdens het weekend, in of uit de broek.

Bekijk hier de verschillende kleuren.

 

 

 

 

Karel is een loszittend hemd met verborgen knopen vooraan. Een kleine plooi op de rug, net onder de schouderlijn, zorgt voor nog meer bewegingsruimte. Verticale sierstiksels over de borst geven Karel extra cachet. De prachtige manchet kan zowel omgevouwen als los gedragen worden en geeft dit klassehemd een speelse twist.

Beschikbaar in 5 kleuren.

 

 

 

Wouter is een licht gecentreerd hemd, met 2 nepen in de rug. De prachtige manchet kan zowel omgevouwen als los gedragen worden. Dankzij zijn ronde onderkant en kortere rug is hij ideaal om uit de broek te dragen.

Ontdek de 5 varianten.

 

 

 

 

Klaas is de tweelingbroer van Wouter. Hij is net iets smaller en langer. Ook Klaas is een gecentreerd hemd, met de typerende dubbele manchetten en kan zowel in als uit de broek gedragen worden. Eén model, tal van draagmogelijkheden.

Beschikbaar in 2 kleuren.