Klaas is onze allrounder. Het is een gecentreerd hemd, met een prachtige manchet die zowel omgevouwen als los gedragen kan worden. Door de gebogen onderkant kan hij zowel in als uit de broek gedragen worden. Eén model, tal van draagmogelijkheden. Klaas voelt zich vooral thuis in donkere kleuren.

Beschikbaar in 5 kleuren.

 

 

 

 

 

Hans is een nauw aansluitend hemd met langere rug en mouwen. De schouderlijn op de rug loopt bijna naadloos door tot aan de manchetten. Een subtiel, maar speels accent. Dankzij de ronde onderkant draag je Hans zowel op het werk als tijdens het weekend, in of uit de broek.

Bekijk hier de verschillende kleuren.

 

 

 

 

 

 

Wouter is de tweelingsbroer van Klaas. Hij is iets losser en korter dan Klaas. Een licht gecentreerd hemd, met 2 nepen in de rug. De prachtige manchet kan zowel omgevouwen als los gedragen worden. Dankzij zijn ronde onderkant en kortere rug is hij ideaal om uit de broek te dragen.

Ontdek de 5 varianten.

 

 

 

 

 

Karel is een loszittend hemd met verborgen knopen vooraan. Een kleine plooi op de rug, net onder de schouderlijn, zorgt voor nog meer bewegingsruimte. Verticale sierstiksels over de borst geven Karel extra cachet. De prachtige manchet kan zowel omgevouwen als los gedragen worden en geeft dit klassehemd een speelse twist.

Beschikbaar in 5 kleuren.