Coöperant worden

Aan de hand van premium hemden willen we met Mr. Manchette mannen op ongedwongen wijze laten openstaan voor eerlijke en ecologische mode. Ons respect en onze liefde voor mens en milieu zitten niet enkel verweven in de volledige collectie, ook in alle stappen die we zetten.

Daarom is een coöperatieve vennootschap de logische juridische vorm voor ons. Deze vertrekt immers vanuit het gelijkheidsprincipe en de kracht van samenwerking, twee principes waar we heel erg achter staan. We zijn ervan overtuigd dat we door voor een coöperatieve vennootschap te kiezen, we onze maatschappelijke impact kunnen versterken. Onze coöperatie staat open voor iedereen die wil meewerken om duurzame (mannen)mode mee op de kaart te zetten.

Omdat we echt de hele keten willen betrekken zal onze vennootschap volgende types vennoten (of coöperanten) kennen:

Graag wijzen we jullie erop dat wij niet gebonden zijn aan een informatienota aangezien particulieren (die publiek benaderd worden) maximum € 5000 kunnen investeren en ons totaal bedrag dat we willen ophalen kleiner is dan €500.000. Toch willen wij coöperanten erop wijzen dat men door in te tekenen op de aandelen de risico’s eigen aan investeringen aanvaardt.