Toon sidebar

Uitzonderlijke stockverkoop

door An Boone op

Van woensdag 30 maart tot en met zondag 3 april organiseren we voor de allereerste keer een stockverkoop.

(openingsuren onderaan)

Klaas.L003 Kindercollectie Mr. Manchette

Naast prachtige hemden en unieke samples uit vorige collecties kan ook een assortiment voor dames en kinderen scoren. Zowel voor heren, dames en kinderen dus. Wil je liever zelf aan de slag, dat kan ook want we brengen ook onze ook hoogwaardige stoffen mee, 100% biologisch linnen of GOTS gecertificeerd katoen.

Na 2 jaar zal het deugd doen om onze huidige collectie persoonlijk te kunnen tonen en in gesprek te kunnen gaan met klanten. We brengen immers ook onze huidige collectie mee én lichten al een tipje van de sluier voor onze volgende collectie die je reeds kan bestellen in voorverkoop.

De stockverkoop vindt plaats in zaal Salvatore.
Collectie Lente 2022

Salvatore opende in februari 2022 de deuren van een voormalig winkelpand vlakbij Dok Noord dat omgevormd werd tot een verbindende netwerkplaats. Alle activiteiten en projecten zijn gericht op het bij elkaar brengen van mensen. Zo organiseren ze regelmatig exposities, concerten of een paella-avond (samen met de VzW La Cantera Del Brujo). Daarnaast stellen de organisatoren de ruimte open voor jongeren uit de buurt om te komen fitnessen. Tenslotte kan de ruimte ook gehuurd worden voor vergaderingen of je kan zelf een voorstel doen voor een samenwerking.

De hele kalender van Salvatore kan je vinden op Instagram: https://www.instagram.com/salvatore_gent_/

Tijdens onze pop-up wordt de zaal officieel ingehuldigd met een Late night shopping, een tentoonstelling van Mees De Ridder en een drankje. Hét moment dus om duurzame kledij te scoren, te genieten van de kunstwerken van Mees De Ridder en in verbinding te treden met een sangria in je hand. We verwachten je!

Salvatore ligt vlakbij de parking van Dok Noord waardoor je geen parkeerstress hoeft te hebben.

Stockverkoop Mr. Manchette: 30/3  tot 3/4 in Salvatore, Sint-Salvatorstraat 113 - Gent

  • Woensdag 30 maart: 11u -u 18u
  • Donderdag 31 maart: 11u – 22u Late night shopping!
  • Vrijdag 1 april: 11u – 18u
  • Zaterdag 2 april: 11u – 18u
  • zondag 3 april: 14u – 18u Shop op zondag

 

 Inschrijven voor de late night shopping kan op info@mrmanchette.be. 

Contact Salvatore: mark.cromheecke@skynet.be

Winkelmandje cart 0
Bedankt voor uw inschrijving