Mijn eerste vijf weken stage zijn gelukkig normaal kunnen verlopen. In mijn eerste week mocht ik al mee naar de grootste stoffenbeurs in Parijs. Je zag hier en daar al wat ontsmettingsmiddel staan, maar voor de rest viel de corona invloed best wel mee, iedereen gaf elkaar nog gewoon een hand. Enkel de Chinese leveranciers waren niet aanwezig op de beurs. Vijf weken later mocht ik mee naar Portugal. Het virus zat ondertussen al in Europa, dus mensen waren al meer op hun hoede. Handjes schudden werd op de meeste plekken vermeden en zelf hadden we toch ook ontsmettingsmiddel bij. De dag na onze terugkomst kregen we een e-mail van Hogent dat alle buitenlandse uitstappen geschrapt of niet meer toegelaten werden. Ik heb dus heel veel geluk dat ik die unieke ervaring nog heb kunnen meemaken. Daarna ging alles snel. De lockdown kwam er en ik mocht dus niet meer naar mijn stageplek. Gelukkig kan ik nog telewerken, waardoor mijn stage niet stopgezet wordt. Voordien werkte ik al één dag in de week van thuis uit, dus op dat vlak was ik al een klein beetje voorbereid. We communiceren nu vooral via Skype, maar ik mis het toch om gewoon samen te zitten om zaken te bespreken en ideeën uit te wisselen. Hoe de rest van mijn stage zal verlopen, is nog een groot vraagteken, al bestaat de kans dat die volledig via telewerk zal verlopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *