Aan de hand van premium hemden willen we met Mr. Manchette mannen op ongedwongen wijze laten openstaan voor eerlijke en ecologische mode. Ons respect en onze liefde voor mens en milieu zitten niet enkel verweven in de volledige collectie, ook in alle stappen die we zetten.

Daarom is een coöperatieve vennootschap de logische juridische vorm voor ons. Deze vertrekt immers vanuit het gelijkheidsprincipe en de kracht van samenwerking, twee principes waar we heel erg achter staan. We zijn ervan overtuigd dat we door voor een coöperatieve vennootschap te kiezen, we onze maatschappelijke impact kunnen versterken.

Omdat we echt de hele keten willen betrekken zal onze vennootschap 4 types vennoten (of coöperanten) kennen:

  • A-vennoten: de oprichters
  • B-vennoten: de particulieren (maximum intekenbedrag € 5000). Schrijf je hier in.
  • C-vennoten: rechtspersonen (professionele klanten, leveranciers, …, maximum intekenbedrag € 5000). Teken hier in als C-vennoot.

Eigen aan een coöperatieve vennootschap is dat alle vennoten inspraak hebben tijdens de algemene vergadering en dat de coöperatie een economisch of sociaal voordeel nastreeft voor de vennoten. Wij bekijken per categorie wat het meest interessant is voor die vennoten.

Samen impact maken.

Kiezen voor een coöperatieve vennootschap is ook een beetje loslaten. Tot op heden was Mr. Manchette een beetje mijn (en mijn man’s) vierde kindje. In tegenstelling tot onze andere 3 kinderen, willen we dit kindje graag delen met anderen om het samen te laten groeien. Wij geloven dat werken in een coöperatieve vennootschap de beste weg is om zoveel mogelijk impact te creëren. En ecologische en sociale impact creëren, dat is nog steeds de reden waarom Mr. Manchette bestaat. Wil je hier meer over weten of heb je interesse om in te stappen in onze coöperatie? Contacteer ons via info@mrmanchette.be

Graag wijzen we jullie erop dat wij niet gebonden zijn aan een informatienota aangezien particulieren (die publiek benaderd worden) maximum € 5000 kunnen investeren en ons totaal bedrag dat we willen ophalen kleiner is dan €500.000. Toch willen wij coöperanten erop wijzen dat men door in te tekenen op de aandelen de risico’s eigen aan investeringen aanvaardt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *