Laat u  niet ver(mis)leiden door de Black Friday deals. Choose differently . Dit jaar geven we een twist aan deze uit de hand gelopen prijzenslag: Wake Up Friday.

We volgen het initiatief van schoenenwinkel Walk The Line in Gent en schenken 10% van onze omzet van de onlineverkopen aan een goed doel. Zo geven we mensen die niet kunnen consumeren een duwtje in de rug op de dag van de overconsumptie. Als goed doel hebben we gekozen voor de VzW Vrienden van Bharat. Een deel van onze productie vindt plaats in een eerlijk atelier in Katmandu, Nepal. Het atelier onderhoudt een weeshuis en zorgt ervoor dat alle kinderen er school kunnen lopen. Na de aardbevingen van 2015 bouwden de vrienden van Bharat zowel het atelier als het weeshuis opnieuw op. Wij willen hen met Wake Up Friday mee ondersteunen.

 

Wil je ons daarbij helpen? Kijk vlug naar onze collectie.

 

Daarnaast zet Mr. Manchette zich de volledige maand december in voor De Warmste Week van Studio Brussel. 10% van onze online verkopen in december schenken we via ‘De Warmste Week’  aan Solid.

 

Solid ontwikkelt en begeleidt duurzame handwerkateliers in het Zuiden waar kansarmen fair werken. Ze focussen op hoogkwalitatieve grondstoffen en authentieke ambachten. De winst investeert Solid in opvang van tienermama’s, steun aan misbruikte kinderen en arme boerenfamilies. Lees meer.  https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/solid

Voor onze eerste collectie werkten we samen met Solid Crafts India. Nu willen we iets terugdoen en samen met hen de textielsector ecologischer en eerlijker maken. Maak december de warmste maand en bestel een hemd of cadeaubon of steun één van de talloze acties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *