Als allereerste item voor om over te bloggen kozen we voor de fotoshoot. Met een fotoshoot willen we niet enkel onze nieuwe collectie voorstellen, het is ook een manier om te vertellen wie Mr. Manchette is. Waar hij van houdt en hoe hij in het leven staat. Daarom besteden we veel aandacht aan onze zoektocht naar een leuk pand. Een locatie met uitstraling die vraagt om creativiteit en een speels accent. Een plaats waar onze liefde voor ecologie en respect voor mensen tot uiting kan komen.

Dit vonden we in het zo goed als vervallen pand dat Yügen Kombucha huurt voor tentoonstellingen en evenementen. Net voor het onder de sloophamer gaat, konden we er terecht met onze modellen. En, we hadden meteen ook een heerlijke verfrissing voor tussendoor. Biologisch en ambachtelijk, precies zoals Mr. Manchette het graag heeft.

 

Ook bij onze keuze van fotograaf hanteren we diezelfde criteria. Fotografie Nicolas Doutreligne slaagt erin om gewone mensen te doen schitteren. Daarnaast past ook hun ecologische levensstijl bij ons verhaal.

Om mensen beter te laten voelen wie Mr. Manchette is, werken we graag met echte mannen voor onze foto’s. Mensen met een verhaal, net zoals onze hemden. Mr. Manchette stelt je met veel plezier zijn nieuwe vrienden voor.

 

Matthias houdt van eenvoudiger en vrijer leven. Samen met zijn hond Spot en vriendin Amber werkt en leeft hij in en rond hun Volkswagen bus. Als webdeveloper en creatief houtbewerker gaat hij blootvoets door het leven, zoals je kan zien op de foto’s.

John is een kunstenaar die foto’s als medium gekozen heeft, maar voor de gelegenheid zelf voor de camera verschijnt. Als mede-eigenaar van een succesvolle kledingzaak heeft hij veel gevoel voor mode en accessoires, hoed en bril worden aangepast aan zijn stijl en hemd van de dag.

Als echte hemdendrager kozen we Ruben uit. Speciaal voor deze shooting creëerde hij een gaatje in zijn drukke agenda, na het werk en voor een verjaardagsfeestje. Het hemd van de shooting hield hij aan, een leren vest erboven en klaar voor een feestelijke avond. Natuurlijke klasse.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *